Rondleidingen op inschrijving

Rondleidingen in het weekend Guus Meeuwis
Op zaterdag 11 juni inclusief diner bij Oude Telefooncentrale € 49,95 per persoon
Start: 15.30 uur, diner 18.00 uur

* minimale groepsgrootte 10 personen

Rondleidingen in het weekend Guus Meeuwis
Op Zondag 12 juni inclusief lunch bij Oude Telefooncentrale € 35 per persoon
Start: 12.00 uur, lunch 14.30 uur

* minimale groepsgrootte 10 personen

Exclusieve stadstour 100 jaar Eindhoven

Op zondagmiddag 13 maart organiseert Braintours Eindhoven samen met CDA Eindhoven, lijsttrekker Remco van Dooren en Thom Aussems, een exclusieve stadstour 100 jaar Eindhoven.

Thom Aussems geeft een interessante lezing over 100 jaar Eindhoven en daarna gaan we met een touringcar en langs markante plekken. Na de bustour maken we een wandeling over Strijp-S en Strijp T.

De dag wordt afgelosten met een driegangendiner bij het Hof van Brabant. Compleet verzorgd dus. Wellicht wat voor jou maar ook voor verschillende mensen in jouw netwerk?

Meld je aan via remcostadstour@gmail.com

Braintours Eindhoven geeft ook rondleidingen op inschrijving, speciaal bedoeld voor geïnteresseerden. Regelmatig krijgen we aanvragen voor 2/3/4/5 personen. Dus je kan gezellig aanschuiven, wel graag van tevoren aanmelden via info@braintours.nl

Het beginpunt is bij Microlab, verzamelgebouw op Strijp-S, daar word je ontvangen met koffie/ thee/ water, en de presentatie wordt op die plek gegeven. Tijdens de presentatie wordt er iets verteld over het Philips verleden en dan over het transformatieproces tot een creatieve hotspot.

Dat duurt ongeveer 20 minuten. Dan lopen we eerst een rondje door het microlab waar verschillende ondernemers en makers onder één dak zitten. En daarna wandelen we over terrein om verschillende gebouwen te bezichtigingen maar ook de ondernemers te zien en te spreken.

De rondwandeling wordt ondersteund met headsets zodat iedereen het goed kan volgen. Het eindigt op het dak van gebouw TQ op Strijp-T waar je een fantastisch uitzicht hebt over Strijp-S/ Eindhoven.

De volgende data staat nu ingepland:

Zondag 20 maart 13.30 – 16.00 uur (Feelgoodmarket)
Vrijdag 15 april 15.00 – 17.30 uur
Zondag 1 mei 13.30 – 16.00 uur

Kosten: € 27,50 pp (de tour duurt 2,5 uur)

  • de oude “Gele Madonna” wordt getransformeerd naar “Donna”
Strijp-S, een walhalla aan architectuur!