Promo filmpjes

Transformatie gebouw Anton en Gerard
Braintours Eindhoven verzorgt ook tours op maat langs de hotspots van Eindhoven.
Dat kan met verschillende vervoersmiddelen: fiets, elektrische fiets, tandem, step, VIP bus, bus of een open bus. Vraag naar de mogelijkheden!
Onthulling beeld Gerard Philips
Op 15 mei 2023 kreeg Gerard Philips een mooi herkenning wat hij voor het bedrijf Philips Philips Museum heeft betekend. Gerard Philips is de grondlegger van dit grote concern, maar niet alleen de grondlegger van Philips maar ook een belangrijke man voor de stad Eindhoven.
Dit blijft een prachtige quote van Jeroen Dijsselbloem :
Zonder Gerard geen Philips, geen Natlab of High Tech Campus , geen ASML of NXP. Geen PSV, geen Brainport Eindhoven en ook geen Technische Universiteit Eindhoven ,’ aldus Dijsselbloem de burgemeester van Eindhoven. ‘Het is moeilijk voor te stellen hoe Eindhoven zich zou hebben ontwikkeld zonder Gerard Philips. ‘
Het beeld staat nu in het gloeilampenplantsoen op het prachtige Strijp T , laat dit prachtige beeld alsjeblieft staan. Kijkend naar de stad Eindhoven. Een betere plek is er niet in Eindhoven.
Braintours Eindhoven loopt met alle groepen langs deze belangrijke grondlegger “Gerard Philips”. Iedereen wil altijd op de foto met deze geweldige man. Trots op Gerard Philips!
In oktober 2004 is Sietske Aussems gestart met barwerkzaakheden in het Klokgebouw, eerste event georganiseerd door Lucas Nielen tijdens “Week van het Ontwerp”. Op 1 januari 2005 ben ik begonnen bij Woningcorporatie Trudo, kantoor zat in het Klokgebouw waar de skybar zit van Blue Collar Hotel.
Tour over de High Tech Campus gemaakt door Enzo Aussems
Tour over Strijp-S gemaakt door Enzo Aussems
Tour met relaties EK Retail – Tour met passie en inhoud gemaakt door Enzo Aussems
Walking Strijp-S Diner tour voor VDL Groep gemaakt door Enzo Aussems
Tour met inhoud en passie door de wijk Woensel-West gemaakt door Enzo Aussems