Reviews

Many thanks from KIET!

26 maart 2024

I am writing to say thank you for the meeting in Brainport last week. My colleagues and I arrived at South Korea last Sunday well. Thanks to your endeavor, my trip in Eindhoven was so special that I could share those experiences to my coworkers.

Avatar for 김창모Changmo Kim 전문연구원 Senior Research Specialist
김창모Changmo Kim 전문연구원 Senior Research Specialist

Inspirerende tour!

17 maart 2024

Dankjewel Sietske Aussems, Braintours Eindhoven, voor het samenstellen van dit boeiende en inspirerende maatwerkprogramma!! Carolien en Stein bedankt voor de inspirerende uitleg en de rondleiding bij Start-up School Eindhoven en heel prettig om met studenten in gesprek te gaan! De lunch bij de Oude Telefooncentrale maakte het programma af, wat een mooi concept! Vol energie en met genoeg gespreksstof en nieuwe ideeën zijn we weer huiswaarts gegaan met de bus. Dank aan alle collega’s voor deze collegiale, gezellige en verbindende dag!!!

Avatar for Marlous de Bruijn
Marlous de Bruijn

Leuke tour en heerlijke lunch

17 maart 2024

Mooie combinatie van tour rond Strijp-S en een heerlijke lunch van Keukenconfessies beiden gefaciliteerd door Braintours voor onze buitenlandse delegatie!

Avatar for Gijs van Kessel
Gijs van Kessel

Inspirerende tour!

29 januari 2024

Hoi Sietske, dank je wel! Het was erg leuk, gasten en wij waren verrast en enthousiast, top gedaan!

Avatar for Jos Duitsman Inpijn-Blokpoel
Jos Duitsman Inpijn-Blokpoel

Super leuke inspirerende rondleiding door het Strijp-gebied!

3 januari 2024

In samenwerking met de gemeente Eindhoven hebben wij een kennissessie georganiseerd bij Brainport. Als afsluiter heeft Sietske een fantastische rondleiding verzorgd door het Strijp-gebied. Ze heeft super veel kennis over de historie en het ontstaan van het gebied. En ze weet ook nog eens exact wat er allemaal nog te gebeuren staat. En ze brengt dit ook nog eens met heel veel passie over op de deelnemers.

Avatar for Mark Knops - VNG Nederland
Mark Knops – VNG Nederland

Leuk linkjes van VVD

https://www.linkedin.com/posts/pdrvz_design-creative-innovatie-activity-6989903771543728128-T3IB?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

Braintours Eindhoven rondleidingen in 2022
10 mei 2022 vanuit VNG International een delegatie uit Servie ontvangen