Reviews

Inspirerende tour!

29 januari 2024

Hoi Sietske, dank je wel! Het was erg leuk, gasten en wij waren verrast en enthousiast, top gedaan!

Avatar for Jos Duitsman Inpijn-Blokpoel
Jos Duitsman Inpijn-Blokpoel

Super leuke inspirerende rondleiding door het Strijp-gebied!

3 januari 2024

In samenwerking met de gemeente Eindhoven hebben wij een kennissessie georganiseerd bij Brainport. Als afsluiter heeft Sietske een fantastische rondleiding verzorgd door het Strijp-gebied. Ze heeft super veel kennis over de historie en het ontstaan van het gebied. En ze weet ook nog eens exact wat er allemaal nog te gebeuren staat. En ze brengt dit ook nog eens met heel veel passie over op de deelnemers.

Avatar for Mark Knops - VNG Nederland
Mark Knops – VNG Nederland

Uitstekende rondleiding (2 uur) door Sietske, die een inspirerend en warm betoog had over de transitie van Strijp-S. Grote klasse

2 januari 2024

Wij, de 32 leden en partners van PROBUS Noordwijk hebben op 8 augustus een bezoek gebracht aan Strijp-S met als doel om de transitie van dit gebied van Philips hart naar een gebied voor wonen, werken en recreëren te beleven. De rondleiding heeft ons een goed beeld gegeven van de veranderingen, die in dit gebied hebben plaats gevonden vanaf 2004. Sietske heeft daarover met grote deskundigheid en veel kennis op onnavolgbare wijze haar bijdrage geleverd. Echt een TOP prestatie. Warm aanbevolen.

Avatar for Hans Savenije
Hans Savenije

Verreweg de beste tours in Eindhoven!

21 december 2023

Op Sietske kun je bouwen. Zij verzorgt verreweg de beste tours in de wijde omgeving. Inhoudelijk, met humor en bomvol kennis.

Op haar eigen unieke, leuke en vooral ongedwongen manier leidt ze je door de stad. Ze toont je unieke plekken, geeft uitleg over de historie én ontwikkelingen voor de toekomst, altijd met heel veel plezier.

Wat voor doelgroep of gasten je ook hebt: ze maakt het altijd tot een succes.

Met als extra voordeel: ze kent heel veel mensen en denkt altijd positief met je mee, wat je vraag ook is.

Vergeet ook niet de leukste geschenken van Eindhoven bij haar te kopen!

Avatar for Susan Janssen - Gemeente Eindhoven
Susan Janssen – Gemeente Eindhoven

Leuk linkjes van VVD

https://www.linkedin.com/posts/pdrvz_design-creative-innovatie-activity-6989903771543728128-T3IB?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

Braintours Eindhoven rondleidingen in 2022
10 mei 2022 vanuit VNG International een delegatie uit Servie ontvangen