NIEUWSBERICHTEN

Design stress, boek een inspirerende design tour

Wil je het verhaal horen achter de designer, dan kan je een tour boeken bij Braintours Eindhoven tijdens Dutch Design Week. Wij organiseren op woensdag/ donderdag/ vrijdag/ zaterdag/ zondag een tour onder begeleiding. Start om 14.00 uur!

De tour duurt twee uur dan heb je de highlights gezien op Strijp-S. Tijdens de tour worden ook leuke weetjes verteld over het gebied Strijp-S.

Starten vanuit Microlab.

– bezoeken expo rondom Microlab
– Yksi
– New order fashion
– MU
– Ketelhuisplein
– Klokgebouw
– Manifestation

De rondleiding kost € 32 per persoon exclusief bandje (ticket van Dutch Design week, een ticket kost €23)

* let op de groep moet minimaal bestaan uit 12 personen

Interesse stuur een mail naar info@braintours.nl.

Wij hebben er enorm veel zin in!

Braintours Eindhoven verzorgt al een paar jaar tours tijdens de Dutch Design Week. Er kunnen verschillende soorten tours worden aangeboden, bv een tour waar je een paar werken gaat bekijken, verschillende ontwerpers ontmoet maar waar ook de ontwikkeling van Strijp-S en Eindhoven wordt verteld. Je krijgt letterlijk een kijkje in de keuken op het gebied van design maar ook Strijp-S en Strijp-T eventueel ook Strijp-R waar Piet Hein Eek zit.

Braintours Eindhoven verzorgt tours op maat. Wij kunnen u inspireren maar ook ontzorgen. Wil je starten met kopje koffie/ thee met iets lekkers, of een verzorgende lunch, of een heerlijke borrel of een diner. Geen probleem!
Neem contact op met Braintours Eindhoven.

Braintours Eindhoven geeft ook rondleiding aan geïnteresseerde voor @dutchdesignweek. Er is enorm veel te zien op @strijps waardoor je veel leuke dingen mist. Wij bezoeken de highlight op Strijp-S en zorgen ervoor dat je uitleg krijgt door de ontwerper. Veel objecten hebben wat uitleg nodig. Wij starten vanuit het Microlab, dan bezoeken wij de highlight van @dutchdesignawards, naar de expo in het Veem bij Manifestation, dan naar het Ketelhuisplein en wij eindigen in het Klokgebouw.

De rondleiding duurt 1,5 uur en het wordt ondersteund met head-sets waardoor je alles goed krijgt te horen en een flesje water voor onderweg. Tijdens de rondleiding wordt er ook iets verteld over het gebied Strijp-S, de creatieve hotspot van Eindhoven.

Het kost € 55 per persoon inclusief een bandje voor de toegang van diversen locaties zoals Dutch design award, klokgebouw. Het bandje is geldig gedurende DDW. Heb je al een bandje dan kost de rondleiding € 32 per persoon. In 1,5 uur tijd heb je wel veel interessante objecten gezien en gehoord over het gebied Strijp-S.

De rondleiding worden gegeven op :
Zaterdag 22 oktober om 11.00
Zondag 23 oktober om 11 uur of 13.00 uur
Zaterdag 29 oktober om 11 uur of 13.00 uur

* let op de groep moet minimaal bestaan uit 12 personen

Interesse stuur een mail naar info@braintours.nl geef duidelijk aan wat je voorkeuren zijn dan gaan wij het regelen.Wij hebben er enorm veel zin in!

Nachtwandelingen tijdens de Nacht van Strijp-S

Let op een kleine wijziging tijdens Nacht van Strijp-S!

Er wordt een nachtwandeling georganiseerd om 23.00 uur tot ongeveer 01.00 uur. Tijdens de wandeling krijg je een lekker hapje & drankje.

Op zondag wordt er een ochtendwandeling georganiseerd om 06.00 tot ongeveer 08.00 uur. Tijdens de wandeling krijg je lekker een croissantje en verse koffie/ thee.

Het duurt ongeveer 2 uur. Het is maar liefs € 17,50 per persoon. De wandeling wordt ondersteund met lichtgevende head-set met tussendoor live muziek vanuit @rararradio. Het is maar eenmalig!

Ervaar @Strijp-S bij nacht en ochtend. Loop gezellig mee! Dit wil je meemaken.

Interesse stuur een mail naar info@braintours.nl

Tot volgende week zaterdag of zondag!

* let op de aanmeldingen gaan hard, er is maar plek voor 30 personen.