Workshop Graffiti spuiten

Graffiti workshop

De graffiti workshop is een creatief (bedrijfs)uitje, teambuilding activiteit of vergaderbreak? De workshop kan gegeven worden op een eigen locatie of in het hart van Strijp-S. Uiteraard verzorgen wij tijdens de graffitiworkshop alle materialen, een keurig afgedekte ruimte en spuitbussen.

Het graffiti workshop programma

Na het ontvangst- en welkomstwoord door onze ervaren workshop docenten begint de graffitiworkshop met een uitleg over de veiligheid en het gebruik van de materialen. De workshop wordt geëindigd met een groepsfoto.

Workshop Graffiti spuiten op Strijp-S

Teambuilding, thema en de brainstorm

Nadat de basistechnieken individueel zijn geoefend ga je een kunstwerk spuiten. Om een idee te vormen voor de creatie wordt er door middel van een kort brainstorm moment per groep een concept bedacht. Dit is tevens het moment waarop onze docenten een eventueel thema aan de workshop koppelen, dit kan bijvoorbeeld een kreet, kleur, vorm, afbeelding of logo zijn. Er wordt tijdens de workshops gewerkt op platen, De gemaakte kunstwerken kunt u na de graffiti workshop een plek thuis of binnen het bedrijf geven.

Leer de ins en outs van graffiti en ervaar zelf hoe het is om met een spuitbus tot een kleurrijke creatie te komen.
Wij nemen u mee in deze wondere wereld van kleuren en ongeschreven wetten. 

Tijdsduur: ongeveer 1 uur

Combineren met een lunch, brunch, borrel, hapjes en eten. Geen probleem Braintours kan alles voor je faciliteren.

Bel voor informatie en tarieven naar 06 – 41 88 08 88 of mail naar info@braintours.nl.