Workshop MLY Design

In deze workshop van MLY gaat Emily Hermans, ontwerpster en naamgever van het Eindhovense designmodemerk, met je aan de slag om met jou een uniek kledingstuk te maken.

De workshop bestaat uit twee delen. Tijdens het eerste deel (30 minuten) krijg je een korte uitleg over het modevak en het ontwerpproces. Tijdens het tweede deel (90 minuten) werk je aan een persoonlijke collage, onder begeleiding van Emily Hermans.

Na de workshop vertaalt Emily jouw collage in een dessin voor een shirt, sjaal of ander kledingstuk dat daadwerkelijk voor elke deelnemer wordt geproduceerd. Een draagbare herinnering, made by MLY & yourself!

Aan grotere groepen (vanaf 8 personen) wordt tevens de mogelijkheid geboden voor invulling op maat of een uitgebreider programma. Ook kan de workshop gecombineerd worden met een lunch of borrel bij een van de horecagelegenheden op Strijp-S. Een origineel idee voor een teamdag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest! Maar ook voor een (verjaardags)feest voor kinderen. Een sjaal naar eigen dessin maken kan vanaf 8 jaar, voor een shirt is de minimum leeftijd 10 jaar.

Bel voor informatie en tarieven naar 06 – 41 88 08 88 of mail naar info@braintours.nl.