Straatvuil percussieworkshop

Met muziekworkshops ontdek je niet alleen jouw eigen geluid maar leer je ook hoe je jouw geluid goed laat aansluiten op de geluiden van anderen. Dat maakt muziekworkshops bij uitstek geschikt voor zowel familie- als bedrijfsuitjes. Je leert elkaar anders kennen, krijgt een nieuwe klik met vertrouwde mensen en ontwikkelt nieuwe vaardigheden.

Foto door Ranjit @ www.SeenPhotography.nl

Zij geven een originele invulling aan muzikale workshops zoals de Straatvuil percussieworkshop. Hierbij ga je aan de slag met spullen die in eerste instantie straatvuil lijken te zijn. Geluid zit tenslotte overal om je heen! Je hebt geen drumstel nodig om te drummen. Je gaat muziek maken op alles behalve instrumenten en leert met je collega’s, vrienden of familie tot een gezamenlijk ritme te komen. Door samen ritmes te maken leer je naar elkaar te luisteren en elkaars inbreng te waarderen. Een actieve en energieke workshop!

Zij hebben diverse workshops waar je uit kunt kiezen. Het is ook mogelijk een workshop te combineren met een lekker hapje en drankje in het eetcafé.

Bel voor informatie en tarieven naar 06 – 41 88 08 88 of mail naar info@braintours.nl.